Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 03.03.2018, ora 20.55, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DC Sihăstria, din comuna Putna, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un bărbat de 57 de ani, din județul Vaslui, care locuiește fără forme legale în comuna Putna.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Boroaia

La 03.03.2018, ora 23.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DN 15C din comuna Boroaia, autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Neamț. mÎntrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei și reținerea permisului de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie pentru 90 de zile. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul este cercetat într-un dosar penal de către polițiștii I.P.J. Neamț pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, faptă comisă la data de 15.08.2017.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.