Home / Actualitate / Dosare penale întocmite de polițiștii suceveni

Dosare penale întocmite de polițiștii suceveni

Horodniceni 

La 05.03.2018, ora 12.55, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, a oprit pentru control pe DJ 209A, din comuna Horodniceni, autoturismul condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Stroiești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Hurjuieni 

La 05.03.2018, ora 09.00, în timp executării serviciului, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, s-a sesizat despre faptul că, în cursul zilei, un bărbat de 32 de ani, din comuna Gălănești, a condus autoturismul pe DC Hurjuieni, intrând în coliziune cu autoturismul unui localnic ce se afla parcat regulamentar în fața locuinței acestuia, după care a plecat de la fața locului. La momentul identificării, conducătorul auto era incoerent în vorbire și emana halenă alcoolică, motiv pentru care, polițiștii i-au solicitat să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat şi prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Baia

La 05.03.2018, ora 15.50, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini, a oprit pentru control, pe strada Înv. Ghe. Onișoru, din comuna Baia, autoturismul condus de un localnic de 28 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni 

La 05.03.2018, ora 17.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control, pe strada Botoșanilor din localitate, autoturismul condus de un localnic de 32 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Șerbăuți 

La 05.03.2018, ora 23.15, în timp ce executa activități de patrulare pe DJ 209D din comuna Șerbăuți, o patrulă din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, a observat un autoturismul înmatriculat în străinătate al cărui conducător auto, la vederea autospecialei de poliție, a virat imediat la stânga și a oprit pe podețul unui imobil. Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 39 de ani, care emana halenă alcoolică și care a declarat faptul că, înainte de a conduce autoturismul, a consumat băuturi alcoolice la un bar din localitate. În aceste împrejurări, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto, însă aceasta nu s-a putut efectua până la final, deoarece cel în cauză a refuzat, fapt pentru care, a fost condus la spital, unde, a refuzat şi prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Siret 

La 06.03.2018, ora 02.40, o patrulă din cadrul Poliției orașului Siret, a identificat pe strada Dubovei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani din municipiul Rădăuți, ce se află în afara părții carosabile. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Două automobile s-au ciocnit în acestă după-amiază la Gălănești.O persoană a rămas încarcerată.

În această după amiază (20 octombrie), pe la ora 16.30, un grav accident de circulație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.