Home / Actualitate / Foto: Peste 1.500 pachete țigări ascunse într-un autoturism, descoperite la P.T.F Siret. Autoturismul marca Volkswagen Sharan a fost indisponibilizat în vederea confiscării

Foto: Peste 1.500 pachete țigări ascunse într-un autoturism, descoperite la P.T.F Siret. Autoturismul marca Volkswagen Sharan a fost indisponibilizat în vederea confiscării

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret, împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, pe sensul de intrare în țară, peste 1.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse într-un autoturism.

Azi dimineață, în jurul orei 04.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în țara, cetățeanul român Gheorghe S., în vârstă de 58 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Sharan. În baza unei analiza de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locuri special amenajate, în aripile și portierele autoturismului, cantitatea de 1.510 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană. Ţigările în valoare de 2.300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Volkswagen Sharan, în valoare de 5.000 lei, având spații special amenajate pentru transportul țigărilor, a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

Foto

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.