Home / Actualitate / Evenimente şi infracţiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti

Evenimente şi infracţiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti

La 09.03.2018, în jurul orei 08.20, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat de 55 de ani, din județul Botoșani, nu a păstrat o distanță suficientă în mers, intrând în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Adâncata, oprit la culoarea roșie a semaforului electric. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 40 de ani, din localitate, pasageră în autoturismul care circula regulamentar. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 09.03.2018, în jurul orei 20.35, în timp ce conducea autoturismul pe str. Oituz, din municipiul Suceava, ajuns în intersecția cu str. Mărășești, un tânăr de 19 ani, din comuna Grănicești, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un localnic de 23 de ani și a intrat în coliziune cu acesta, pe care l-a proiectat într-un autoturism staționat pe trotuarul străzii Mărășești. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 23 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La 09.03.2018, ora 23.40, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2, în afara localității Fălticeni, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Suceava, a surprins şi accidentat mortal, un bărbat de 42 de ani, din comuna Fântâna Mare, care se deplasa pe mijlocul părţii carosabile, în aceeaşi direcţie de mers. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Despre accident, au fost sesizați și reprezentanţii I.S.C.T.R. Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Milișăuți

La 10.03.2018, în jurul orei 07.50, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2H, în interiorul localității Milișăuți, pe un sector de drum în curbă, un bărbat de 37 de ani din județul Olt, nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe podul de peste râul Suceava, unde, a acroșat balustrada metalică a podului de pe ambele părți și s-a răsturnat în apă. În urma impactului, a rezultat decesul unui bărbat de 46 de ani din județul Olt, rănirea ușoară a unui tânăr de 19 ani, ambii pasageri în autoutilitară și rănirea ușoară a conducătorului auto.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.