Home / Actualitate / Noi acțiuni ale polițiștilor privind cresterea gradului de siguranta rutiera desfasurata de politisti

Noi acțiuni ale polițiștilor privind cresterea gradului de siguranta rutiera desfasurata de politisti

La 08.03.2018, Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia disciplinării pietonilor, depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice. Au fost controlate 163 autoturisme, 101 conducători auto fiind testaţi alcoolscopic. S-au constatat 2 infracţiuni, fiind aplicate 13 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6.060 lei. De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere, din care 2 pentru alcool și 1 pentru alte abateri.

Exemple:
La 08.03.2018, ora 11.40, un bărbat de 27 de ani, din comuna Todireşti, a fost depistat de polițiști pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, având permisul de conducere reţinut. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost reținut”, ce va fi soluționat procedural.

La 08.03.2018, orele 21.30, un bărbat de 32 de ani, din oraşul Cajvana, a fost identificat de polițiști pe DJ 208A din comuna Udești, în timp ce conducea un autoturism pe care avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare aparținând unui alt autoturism. I s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

O gospodărie din Vatra Dornei distrusă de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *