Home / Actualitate / Acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit desfăşurată de poliţişti

Acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit desfăşurată de poliţişti

La 13.03.2018, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava a organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile și a comerţului neautorizat.
În cadrul acţiunii au fost verificate 41 societăţi comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale/familiale, fiind constatate 5 infracţiuni şi aplicate 36 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 133.000 lei. Au mai fost confiscate bunuri în valoare de 9.020 lei, constând în țigări, alcool, bunuri industriale, etc.

Exemplu:
La 13.03.2018, ora 10.30, poliţiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava, au identificat în Piaţa Agroalimentară Centrală din municipiul Suceava, un bărbat de 54 de ani din comuna Bosanci, care deținea într-un spaţiu de depozitare, 60 de pachete de țigarete de diferite mărci de proveniență duty-free, bunuri despre care, acesta a declarat că îi aparțin, fiind achiziționate pentru consumul propriu și al familie sale. Țigările în valoare de 720 lei au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Eveniment rutier cercetat de poliţişti

La data de 19.06.2018, ora 17.10, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 1 Mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.