Home / Actualitate / Acțiuni pe linia rutieră: 113 sancțiuni contravenționale, 11 permise de conducere reținute și amenzi de peste 45 000 lei.

Acțiuni pe linia rutieră: 113 sancțiuni contravenționale, 11 permise de conducere reținute și amenzi de peste 45 000 lei.

La 14.03.2018, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe DN 17, pe traseul Suceava – Gura Humorului – Frasin – Câmpulung Moldovenesc – Vatra Dornei – Poiana Stampei – Bistriţa, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate, la care au participat poliţişti atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Suceava și I.P.J. Bistriţa Năsăud – sectorul de drum DN 17 din raza de competenţă. În cadrul acţiunii au fost aplicate 113 sancţiuni contravenționale aplicate, în valoare de 45.810 lei, din care 75 pentru încălcarea regimului legal de viteză şi au fost reţinute 11 permise de conducere, din care 5 pentru viteză şi 6 pentru depăşiri neregulamentare.

Exemplu:          

Un bărbat din Republica Moldova a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în localitatea Molid, cu viteza de 126 km/h, în localitate. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică desfășurată de polițiști în piața din orașul Vicovu de Sus

La data de 22.09.2018, Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acțiune punctuală în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.