Home / Actualitate / Ample acțiuni pe linie rutieră cu radare dispuse în sistem ,,Cascadă” desfășurate de polițiștii din cadrul I.P.J Suceava, Iași și Botoşani

Ample acțiuni pe linie rutieră cu radare dispuse în sistem ,,Cascadă” desfășurate de polițiștii din cadrul I.P.J Suceava, Iași și Botoşani

La data de 15.03.2018, Serviciile Rutiere din cadrul I.P.J Suceava și I.P.J. Iași, au organizat o acțiune pe DN 2, pe traseul Siret – Suceava – Fălticeni – Drăgușeni, inclusiv pe sectorul din DN 2 de pe raza județului Iași, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate.
Poliţiştii suceveni au aplicat 60 de sancţiuni contravenționale în valoare de 17.890 lei, din care 31 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
De asemenea, a fost reţinut un permis de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.Totodată, poliţiştii din cadrul IPJ Iaşi au aplicat 29 de sancţiuni contravenționale în valoare de 20.865 lei din care, 18 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Au fost reţinute 8 permise, din care 7 pentru viteză.

De asemenea, a fost ridicat un certificat de înmatriculare şi au fost retrase 2 seturi de plăcuțe de înmatriculare.

Ulterior, la data de 16.03.2018, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe DN 29, pe traseul Suceava-Salcea-Dumbrăveni-județul Botoşani, pentru reducerea riscului rutier datorat vitezei excesive sau neadaptate, la care au participat poliţişti atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie de poliţie rutieră din cadrul I.P.J. Suceava şi I.P.J. Botoşani, pe sectorul de drum DN 29 din raza de competenţă.

Poliţiştii suceveni au constatat 1 infracțiune la regimul rutier şi au aplicat 52 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 23.635 lei din care 33 pentru încălcarea regimului legal de viteză;

Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere.

Exemplu:
Un tânăr de 21 de ani, din comuna Verești, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Dumbrăveni, cu viteza de 88 km/h în localitate și nu folosea centura de siguranță. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani au aplicat 46 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 19.650 lei din care, 28 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Totodată, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani au reţinut 1 permis de conducere şi au ridicat 1 certificat de înmatriculare.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică desfășurată de polițiști în piața din orașul Vicovu de Sus

La data de 22.09.2018, Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acțiune punctuală în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.