Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 16.03.2018, în jurul orei 06.40, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe strada Dacia din localitate, autoturismul condus de un localnic de 45 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Dumbrăveni

La 16.03.2018, ora 06.56, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Salcea, a oprit pentru control pe DN 29, din comuna Dumbrăveni, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Verești, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 83 km/h în localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Dorna Arini

La 16.03.2018, ora 18.40, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DC Pârâul Arinului, din comuna Dorna Arini, mopedul înregistrat condus de un localnic de 46 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Cornu Luncii

La 16.03.2018, ora 20.30, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control la intersecția DN 2, cu DJ 209A, din localitatea Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Mălini. Întrucât emana halena alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, după care, a refuzat deplasarea la spital, devenind violent verbal și opunând rezistență, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat. Ulterior, bărbatul de 51 de ani a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Vatra Dornei

La 17.03.2018, în jurul orei 02.10, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Republicii din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

La vederea polițiștilor, un putnean și-a abandonat autoutilitara încărcată cu lemne și a fugit în pădure

În timp ce acționa pe raza comunei Putna, marți, la ora 14.30, o patrulă din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.