Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La data de 23.03.2018, ora 12.25, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava a oprit pentru control pe DN 17, din comuna Ilișești, mopedul înmatriculat, condus de un localnic de 33 de ani.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Boroaia

La data de 23.03.2018, ora 13.40, o patrulă din cadrul Postului de poliție Boroaia, a oprit pentru control pe DN 15C, din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Neamț. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Ţigări în valoare de peste 200.000 lei confiscate la frontiera de nord a României

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *