Home / Actualitate / Acţiune pe linie de arme şi muniţii desfăşurată de poliţişti. Trei bărbați s-au ales cu dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”

Acţiune pe linie de arme şi muniţii desfăşurată de poliţişti. Trei bărbați s-au ales cu dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”

Sâmbătă 24 martie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava au organizat o acțiune pe linie de arme şi muniţii, ocazie cu care au fost constatate 3 infracţiuni de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea confiscării, 4 pistoale neletale (3 cu proiectil gaz şi unul cu aer comprimat) şi 44 de cartuşe neletale.

În acest caz, a fost identificat un bărbat de 59 de ani, din comuna Zvoriştea și doi bărbați, unul de 62 de ani și celălalt de 76 de ani, ambii din municipiul Suceava, care nu s-au prezentat pentru prelungirea valabilităţii permiselor de armă şi nu au depus armele deţinute la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea acestuia. În cauză, au fost ridicate şi indisponibilizate 4 pistoale neletale (3 cu proiectil gaz şi unul cu aer comprimat) şi cantitatea de 44 de cartuşe neletale, fată de cei trei bărbați fiind întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”, ce vor fi soluționate procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Un bărbat de 62 de ani a păgubit numeroși suceveni dându-se drept avocat. Acesta a fost arestat

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – IPJ Suceava, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.