Home / Actualitate / Foto&Video: Incendiu pus intenționat la o garsonieră din Burdujeni: două persoane intoxicate cu fum și mai multe bunuri arse

Foto&Video: Incendiu pus intenționat la o garsonieră din Burdujeni: două persoane intoxicate cu fum și mai multe bunuri arse

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă, o autoplatformă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o garsonieră, situată la etajul IV al unui bloc de locuințe din cartierul sucevean Burdujeni. Militarii au fost sprijiniți de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.  La sosirea echipajelor, interiorul garsonierei ardea generalizat, iar holurile de la etajele superioare erau inundate cu fum și gaze toxice. De asemenea, exista pericolul de propagare a flăcărilor la apartamentele învecinate (19 locuințe) și la cel aflat sub garsoniera incendiată, la etajul III. Salvatorii au localizat incendiul, iar echipele de căutare/salvare constituite au evacuat 22 de persoane, din care 4 copii, de la etajele III și IV. Alte 20 de persoane, de la etajele inferioare, s-au autoevacuat, înainte de sosirea pompierilor militari. Două persoane de sex feminin au suferit ușoare intoxicații cu fum, iar echipajele SMURD și SAJ le-au acordat primul ajutor medical. După ce și-au revenit, acestea au refuzat transportul la spital.
Au ars în totalitate bunurile din interiorul garsonierei și s-au degradat tencuiala și zugrăveala de pe holul etajului, precum și alte elemente combustibile (instalația electrică, cablurile TV/internet și altele). Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.
Focul a fost anunțat la ora 8:45 și a fost lichidat la ora 9:45, iar pompierii au salvat restul garsonierelor de pe etaj și pe cea aflată sub locuința incendiată, cu bunurile aferente.

Video

Foto

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.