Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

Bălcăuți 

La 28.03.2018, ora 10.15, un echipaj din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, a oprit pentru control pe DC 35 din comuna Bălcăuți, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu emis de autorități din străinătate, condus de un localnic de 57 de ani. În urma verificării efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numărul de circulație provizoriu, au termenul de valabilitate expirat din 27.03.2018. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Dolhasca

La 28.03.2018, ora 12.30, un echipaj din cadrul Poliției orașului Dolhasca, a oprit pentru control pe DJ 208S, din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani din judeţul Buzău. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Șcheia 

La 28.03.2018, ora 17.50, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe strada Aviatorului, din comuna Şcheia, autoturismul condus de un bărbat de 27 de ani din comuna Ipotești, înregistrat de aparatul radar în timp ce rula cu viteza de 85 km/h în localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Siliștea Nouă 

La 28.03.2018, ora 23.55, o patrulă din cadrul Poliției orașului Dolhasca, a oprit pentru control pe DJ 208I, din localitatea Siliștea Nouă, autoutilitara condusă de un bărbat de 40 de ani din judeţul Botoşani. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Peste 20.600 pachete cu țigări, confiscate la graniţa cu Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.