Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Păltinoasa

La 29.03.2018, ora 09.00, un echipaj din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Păltinoasa, a oprit pentru control pe DC Capu Codrului, din comuna Păltinoasa, autoturismul condus de un localnic de 18 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Vatra Dornei 

La 29.03.2018, ora 15.50, în timp ce acționa pe DN 17, pe raza comunei Dorna Candrenilor, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, a constatat faptul că, pe raza localității s-a produs o tamponare, în care a fost implicat autoturismul condus de un bărbat de 74 de ani din comuna Poiana Stampei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul posedă permis de conducere valabil doar pentru categoria „C”, acesta fiind necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere unui vehicul cu permis de conducere necorespunzător”, ce va fi soluţionat procedural.

Dornești 

La 29.03.2018, ora 22.30, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit pentru control pe DC 41, din comuna Dornești, autoturismul condus de un localnic de 27 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de metri cubi de lemne fără acte

O patrulă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a oprit vineri, ora 09:30, pentru control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.