Home / Actualitate / Filtre ale polițiștilor suceveni pe străzile din județ: 39 de șoferi au rămas fără permise de conducere.

Filtre ale polițiștilor suceveni pe străzile din județ: 39 de șoferi au rămas fără permise de conducere.

Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă publică desfăşurată de poliţişti pe raza comunei Şcheia

La 28.03.2018, Poliţia municipiului Suceava a organizat o acțiune în sistem integrat pe raza comunei Șcheia și căile de comunicații spre această localitate, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, a actelor de cerşetorie şi vagabondaj, a prevenirii și combaterii infracțiunilor stradale, a faptelor penale şi contravenţionale la regimul rutier, la care au fost cooptați jandarmi și reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Suceava. În cadrul acţiunii au fost legitimate 235 persoane şi verificate 73 autovehicule, 46 conducători auto fiind testaţi cu aparatul etilotest. S-a constatat o infracţiune şi s-au aplicat 104 sancţiuni contravenționale, în valoare de 35.455 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut 20 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare.

Acţiune pe linie rutieră desfăşurată de poliţişti

La 28.03.2018, Serviciul Rutier Suceava și formațiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acţiuni specifice pe raza județului în vederea depistării pietonilor care traversează neregulamentar, precum şi a conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor angajaţi în traversarea străzii prin locuri special amenajate. În cadrul acţiunii a fost constatată o infracțiune şi au fost aplicate 120 sancțiuni contravenționale, în valoare de 28.275 lei, din care 35 pietonilor. S-au reţinut 14 permise de conducere reţinute şi s-au retras 3 certificate de înmatriculare.

Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră desfăşurate de poliţişti

La 29.03.2018, Poliţia Municipiului Rădăuți în cooperare cu poliţiile orăşeneşti Siret și Vicovu de Sus au organizat o acţiune pe raza de competență pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa alcoolului, a excesului de viteză şi a abaterilor bicicliştilor şi conducătorilor de mopede, ocazie cu care s-a constatat săvârşirea unei infracţiuni şi au fost aplicate 77 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.460 lei. S-au reţinut 3 permise de conducere, au fost retrase 3 certificate de înmatriculare şi a fost ridicat 1 set de plăcuțe cu număr de înmatriculare. De asemenea, la 29.03.2018, Poliția Municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în cadrul căreia s-au aplicat 41 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.790 lei, s-a constatat săvârşirea unei infracţiuni şi s-au reţinut 2 permise de conducere. Tot la 29.03.2018, Poliția Orașului Salcea a organizat o acțiune pe raza de competență, pe linia respectării regimului legal de viteză și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, ocazie cu care au fost controlate 7 autovehicule şi aplicate 5 sancțiuni, în valoare de 1.840 lei.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acţiune pentru prevenirea şi combaterea traficului cu produse accizabile desfăşurată de poliţişti

La data de 14.08.2018, Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice Suceava, a organizat o acțiune pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.