Home / Actualitate / Foto: Centrul de Recuperare si Reabilitatre Neuropsihiatrică Zvoriștea din cadrul DGASPC Suceava în parteneriat cu Școala Gimnazială Zvoriștea au derulat în data de 28.03.2018 acțiunea „Hristos a Înviat!”, oferie de daruri şi ouă pictate beneficiarilor centrului

Foto: Centrul de Recuperare si Reabilitatre Neuropsihiatrică Zvoriștea din cadrul DGASPC Suceava în parteneriat cu Școala Gimnazială Zvoriștea au derulat în data de 28.03.2018 acțiunea „Hristos a Înviat!”, oferie de daruri şi ouă pictate beneficiarilor centrului

Scopul acestei acțiuni este : Educarea abilităţilor de a intra în relaţie cu cei din jur, formarea unui comportament civic în raport cu sufletul lor şi cu normele morale religioase. Elevii de la clasele I -IV, precum şi preşcolarii au picta ouă şi au pregătit pachete pentru Ziua de Paşte. Grupurile de elevi au mers la centru, însoţite de cadrele didactice, şi au înmânat cadourile pregătite de ei. Au urat „Hristos a înviat!” şi au purta discuţii cu bătrânii.
Sunt implicate în acest eveniment cadrele didactice și elevii dar și salariaţii centrului şi unul din preoţii parohi ai comunei.
Ne dorim cu toții sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele care ar rezulta din integrarea persoanelor cu dizabilitati in viata socială, economică și culturală. Este o ocazie pentru o schimbare de atitudine față de aceste persoane prin eliminarea barierelor în ceea ce privește implicarea lor în diverse sfere de activitate.
Aceste acțiuni reprezintă un prilej prin care ne exprimăm solidaritatea și respectul pentru persoanele cu handicap. Nu lipsa sau prezența unei dizabilități îi face pe oameni deosebiți, ci caracterul, munca, talentul și aptitudinile.
Cadrele didactice implicate în această acțiune sunt:
Director – Profesor Tomescu Ioan Gelu
Profesori : Apetrei Violeta – Grădinița cu program normal Zvoriștea
Andronic Căsăndruța – Grădinița cu program normal Stânca
Puiu Zvetlana Biatris – Școala Gimnazială Zvoriștea
Apetrei Constantin – Școala Gimnaziala Zvoriștea
Sfichi Mirela – Școala Gimnazială Zvoriștea

Foto

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Acţiune pentru prevenirea şi combaterea traficului cu produse accizabile desfăşurată de poliţişti

La data de 14.08.2018, Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice Suceava, a organizat o acțiune pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.