Home / Actualitate / Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă desfăşurate de poliţiştii din Milişăuţi, Cajvana şi Solca

Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă desfăşurate de poliţiştii din Milişăuţi, Cajvana şi Solca

Sâmbătă 31 martie, Polițiile orășenești Milișăuți, Solca și Cajvana au organizat o acțiune pe raza de competență, pe linia prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere și a principalelor cauze generatoare de accidente de circulație.
Au fost legitimate 65 de persoane şi au fost controlate 56 de autovehicule, 29 de şoferi fiind tesrtaţi cu aparatul etilotest.
Au fost constatate 3 infracțiuni rutiere (2 conducere auto fără permis, 1 conducere auto neînmatriculat)
De asemenea, au fost aplicdate 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.615 lei,

Arbore

Sâmbătă 31 martie, în jurul orei 21.00, un echipaj din cadrul Poliției orașului Solca, a oprit pentru control pe DJ 178, din comuna Arbore, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 26 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Tot sâmbătă, ora 19.50, un echipaj din cadrul Poliției orașului Milișăuți și a Postului de poliție Iaslovăț a oprit pentru control pe DJ 209J, din comuna Arbore, mopedul neînregistrat, condus de un localnic de 49 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
imbraminte dama vatflor

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Peste 20.600 pachete cu țigări, confiscate la graniţa cu Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.