Home / Actualitate / Primarul comunei Fântânele, Vasile Hîj a semnat două proiecte importante: apă și canalizare și un dispensar medical nou.

Primarul comunei Fântânele, Vasile Hîj a semnat două proiecte importante: apă și canalizare și un dispensar medical nou.

Motiv de bucurie pentru locuitorii comunei Fântânele. Joi, 29 martie, edilul comunei, Hîj Vasile a semnat contractul de finanțare pentru un dispensar nou în valoare de 7 miliarde lei vechi. Comuna Fântânele va avea un dispensar medical performant la standarde europene, care cel mai probabil va fi inaugurat până la sfârșitul anului 2018.

Tot la capitolul modernizare, luni, 02 aprilie, primarul a semnat un alt contract în valoare de 2,5 milioane de euro, prin PNDR pentru apă și canalizare în comuna Fântânele. Acest proiect este unul complex și dificil care va crea disconfort locuitorilor. Primarul își cere scuze pentru neplăcerile ce vor avea loc odată cu începerea lucrărilor, menționând totodată că rețeaua de apă și canalizare va duce la o îmbunătățire subtanțială a comunei.

Potrivit edilului șef, în viitorul apropiat se vor derula licitațiile pentru proiectare și mai apoi pentru execuție.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Peste 20.600 pachete cu țigări, confiscate la graniţa cu Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.