Home / Actualitate / Incendiu la o locuință din Rădăuți

Incendiu la o locuință din Rădăuți

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Rădăuți. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două locuințe, corp comun, cu pericol de propagare la vecinătăți. Incendiul a fost anunțat la ora 5:16 și a fost lichidat la ora 9:10.

La prima locuință, au ars bunurile din interiorul unei camere și acoperișul casei pe o suprafață de 120 de metri pătrați, degradându-se pereții celorlalte încăperi.La cea de-a doua locuință, a ars acoperișul pe o suprafață de 60 de metri pătrați și s-a degradat învelitoarea din tablă pe aproximativ 100 de metri pătrați. 

Flăcările au izbucnit din dormitorul primei locuințe, cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul caselor de locuit și imobilele învecinate.

Publicitate
imbraminte dama vatflor

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Peste 20.600 pachete cu țigări, confiscate la graniţa cu Ucraina

Polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmației au descoperit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.