Home / Actualitate / Acţiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere desfăşurate de poliţişti

Acţiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere desfăşurate de poliţişti

La 02.04.2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat o acţiune pe raza județului în vederea impunerii unui climat de disciplină în rândul tuturor participanţilor la trafic, inclusiv a căruțașilor, bicicliștilor și conducătorilor de mopede.
Au fost aplicate 93 sancţiuni contravenționale, în valoare de 44.080 lei, dintre care 42 față de conducătorii auto care au încălcat regimul legal de viteză. Poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

La 03.04.2018, Poliția Municipiului Rădăuți, în cooperare cu Polițiile Orășenești Siret și Vicovu de Sus au organizat o acţiune pe raza de competență pentru reducerea riscului rutier datorat conducerii de vehicule de către persoane aflate sub influenţa alcoolului, a excesului de viteză şi a abaterilor comise biciclişti şi conducătorii de moped.
În cadrul acţiunii au fost aplicate 70 sancțiuni contravenționale, în valoare de 32.175 lei, din care 46 față de conducătorii auto care au încălcat regimul legal de viteză, fiind reţinute 5 permise de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

Exemplu:
Un bărbat de 38 de ani din comuna Iaslovăț a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, în localitatea Bădeuți cu viteza de 107 km/h. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.
La 02.04.2018, Poliția Orașului Salcea a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență privind respectarea regimului legal de viteză de către conducătorii de vehicule și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, ocazie cu care au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, toate la regimul circulației rutiere, în valoare de 2.610 lei.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.