Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

Fîntînele

La 06.04.2018, ora 11.00, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipoteşti, a oprit pentru control pe DC 65, din comuna Fîntînele, autoturismul condus de un bărbat de 33 de ani, din comuna Verești. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul nu are efectuată inspecția tehnică periodică și nu posedă poliță R.C.A. valabilă, motiv pentru care s-a procedat la reținerea certificatului de înmatriculare și ridicarea numărului de înmatriculare al vehiculului.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Frătăuții Noi

La 06.04.2018, ora 16.20, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit pentru control pe DJ 291A, din comuna Frătăuții Noi, autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani, din orașul Milișăuți.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere suspendat pentru perioada 13.03.2018-11.04.2018.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 06.04.2018, ora 16.40, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava a identificat la ieșirea din parcarea unui supermarket de pe strada Cernăuţi din municipiul Suceava, un autoturism, al cărui conducător auto era cunoscut de polițiști că nu posedă permis de conducere, motiv pentru care, s-a realizat blocarea acestuia. Sesizând semnalele, conducătorul auto a efectuat manevra de mers cu spatele lovind o baliză din plastic, cu intenţia clară de a se sustrage controlului și a reintrat în parcarea supermarket-ului, însă a fost blocat de polițiști. La volanul autoturismului, polițiștii l-au identificat pe un tânăr de 18 ani, din comuna Pătrăuţi, iar pe locul din dreapta pe un bărbat de 31 de ani, din aceiaşi localitate.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 06.04.2018, în jurul orei 12.00, tânărul a plecat cu autoturismul din comuna Pătrăuți în municipiul Suceava și l-a rugat pe bărbatul de 31 de ani să-l însoţească la întâlnirea cu mama sa, aceasta crezând astfel că, autoturismul era condus de prietenul fiului ei.

Ulterior, după despărțirea de femeie, bărbatul de 31 de ani a condus autoturismul până în parcarea supermarketului, iar la plecare i l-a încredințat tânărului de 18 ani, deşi cunoştea faptul că, acesta nu posedă permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, tânărul de 18 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 31 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Cornu Luncii

La 07.04.2018, ora 01.10, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe DJ 209A, din comuna Cornu Luncii, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Bacău. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru infracțiuni la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Rezultatele finalei concursul judeţean „Miss & Mister Bucovina”, ediţia a VIII-a

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.