Home / Actualitate / Peste 130 de sancţiuni contravenţionale aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

Peste 130 de sancţiuni contravenţionale aplicate de polițiști în cadrul unei acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră

La 11.04.2018, Serviciul Rutier Suceava a organizat o acţiune pe raza județului pentru reducerea riscului rutier datorat nerespectării regulilor de circulaţie de către biciclişti și identificarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere, în cadrul căreia a fost constatată o infracţiune şi au fost aplicate 134 sancţiuni contravenţionale, din care 70 pentru încălcarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, 15 față de bicicliști și 49 pentru alte abateri.
De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere şi retrase 2 certificate de înmatriculare.

Exemplu:
Un bărbat de 48 de ani, cetățean român, cu domiciliul în Germania a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, cu viteza de 152 km/h. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

La 12.04.2018, Polițiile orășenești Cajvana, Milișăuți și Solca au organizat o acțiune pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră. Au fost legitimate 52 de persoane, fiind controlate 47 autovehicule. S-au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.045 lei şi a fost retras un certificat de înmatriculare pentru I.T.P. expirat.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 15.06.2018, ora 07.52, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul Sofia Vicoveanca, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.