Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 12.04.2018, ora 07.50, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a oprit pentru control pe DC ”Bodârlău”, din comuna Putna, autoturismul condus de un localnic de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La 12.04.2018, ora 16.45, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe strada Sucevei din localitate, autoturismul condus de un localnic de 33 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 12.04.2018, ora 14.10, în timp ce conducea autoturismul pe strada Republicii din municipiul Suceava, un localnic de 47 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar. Din accident nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două autovehicule.În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reţinut din 09.11.2017, întrucât a fost declarat „Inapt medical” pentru a conduce autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Vicovu de Jos

La 12.04.2018, ora 22.45, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti, a oprit pentru control pe DN 2H, pe raza comunei Vicovu de Jos, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de un localnic de 31 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 11.04.2018.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Straja

La 13.04.2018, în jurul orei 01.30, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe DJ 209G, din comuna Straja, autoturismul condus de un localnic de 26 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Gălănești

La 13.04.2018, ora 01.35, în timp ce patrula pe DJ 178F, din comuna Gălănești, un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, autoturismul fiind blocat după aproximativ 2 km.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 29 de ani, ce emana halenă alcoolică, motiv pentru care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

S-a modificat programul de reexaminare pentru șoferii care și-au pierdut dreptul de a conduce

IPJ Suceava anunță că : “Având în vedere modificările și completările recente aduse O.U.G. nr.195/2002 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.