Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 12.04.2018, ora 12.20, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că un localnic de 45 de ani a fost victima unui accident rutier.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 12.04.2017, în jurul orei 07.30, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, pe banda întâi de circulaţie, un localnic de 59 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani din aceeași localitate. Deși inițiat nu au sesizat că au fost victime, conducătorul auto de 45 de ani s-a deplasat singur la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Suceava

La 12.04.2018, în jurul orei 11.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Suceava, un localnic de 18 ani nu a păstrat distanţa regulamentară în mers și a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 25 de ani, tot din municipiul Suceava. Deși inițiat nu au sesizat că au fost victime, conducătoarea auto de 25 de ani s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Putna

La 12.04.2018, ora 16.40, în timp conducea autoturismul pe B-dul Corneliu Coposu din municipiul Suceava, un bărbat de 36 de ani, din comuna Putna, a surprins şi accidentat ușor un minor de 11 ani din localitate, angajat în traversarea neregulamentară a străzii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Bunești

La 12.04.2018, ora 18.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Bunești un bărbat de 34 de ani, din județul Ialomița, a surprins şi accidentat uşor un localnic de 57 de ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți

La 12.04.2018, ora 21.52, în timp ce conducea autoturismul pe strada Mihai Viteazul din municipiul Rădăuți, un tânăr de 20 de ani, din comuna Satu Mare, a surprins şi accidentat ușor un localnic de 32 de ani care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 10.12.2018, în jurul orei 23.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.