Home / Fără categorie / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La data de 13.04.2018, ora 07.25, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a identificat pe DJ 208B din comuna Hănțești, un autoturism, la volanul acestuia fiind legitimat și identificat un localnic de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Ciocănești

La data de 13.04.2018, ora 13.19, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 18, din comuna Ciocănești, autoutilitara condusă de un bărbat de 43 de ani, din județul Maramureș. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Volovăț

La 13.04.2018, ora 16.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe DJ 178 din comuna Volovăț, ATV-ul fără număr de înmatriculare, condus de un localnic de 56 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar ATV – ul nu este înmatriculat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Preuteşti

La data de 13.04.2018, ora 23.20, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preuteşti a oprit pentru control pe DJ 208, din comuna Preutești, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Fălticeni. Întrucât conducătorul auto nu avea asupra sa permisul de conducere și cartea de identitate, a fost verificat în bazele de date ale poliției, ocazie cu care s-a constatat faptul că acesta are dreptul de a conduce cu restricții – suspendat pentru abateri la regimul rutier.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 30.04.2018, în jurul orei 08.35, în timp ce conducea autoturismul pe str. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.