Home / Actualitate / Incendiu la un apartament din Suceava: două persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare

Incendiu la un apartament din Suceava: două persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la un apartament situat la primul etaj al unui bloc de locuințe, din municipiul Suceava. Pompierii au fost sprijiniți de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. La sosirea echipajelor, ardea interiorul unei camere, pe o suprafață de aproximativ 35 de metri pătrați, iar casa scării era inundată cu fum. Salvatorii au localizat și lichidat incendiul, concomitent cu ventilarea naturală a apartamentului și a casei scării.

23 de persoane (dintre care, patru minori) s-au autoevacuat. Pompierii militari au evacuat două persoane, dintre care, un minor cu probleme respiratorii, căruia i s-a administrat oxigen pe timpul coborârii din bloc. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean a monitorizat din punct de vedere medical cinci persoane, iar dintre acestea, două au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Au ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și materiale textile din cameră. S-au degradat finisajele interioare ale apartamentului, precum și finisajele, tencuiala și alte bunuri de pe casa scării. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător.

Incendiul a fost anunțat prin apelul unic de urgențe 112 la ora 20:58 și a fost lichidat la ora 22:20, iar pompierii au salvat restul locuinței (aproximativ 60%), cu bunurile aferente.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 10.12.2018, în jurul orei 23.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.