Home / Actualitate / Foto: Autoturism Mercedes căutat de autoritățile din Belgia descoperit în P.T.F. Siret

Foto: Autoturism Mercedes căutat de autoritățile din Belgia descoperit în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmației au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism marca Mercedes, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Belgia și fără să dețină permis de conducere.

În data de 3 mai a.c., în jurul orei 19.00, în P.T.F. Siret, s-a prezentat la control pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român Gheorghe H., în vârstă de 37 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Belgiei. În urma controlului efectuat asupra documentelor de călătorie şi verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Belgia.

Totodată, s-a mai constatat că permisul de conducere prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond specifice unui document autentic, fiind fals. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar autoturismul  în valoare de aproximativ 19.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

FOTO

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Studenți și profesori din Republica Moldova, la Școala de Vară organizată de Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava

Studenţi şi cadre didactice din Republica Moldova şi Ucraina participă în această săptămână, la Vatra …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.