Home / Actualitate / Evenimente și infracțiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti

Evenimente și infracțiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti

La data de 04.05.2018, ora 11.15, în timp ce conducea autoturismul pe str. Alexandru cel Bun din municipiul Suceava, ajungând în apropierea unei grădinițe din zonă, un bărbat de 39 de ani din comuna Ipotești a surprins și accidentat ușor un minor de 7 ani, angajat neregulamentar și fără să se asigure în traversarea străzii. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Marginea

La 04.05.2018, ora 17.25, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoutilitara din parcarea unui restaurant din comuna Marginea, un bărbat de 46 de ani din municipiul Suceava, nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar pe DN 2E, din localitate, de o tânără de 24 de ani din municipiul Rădăuți. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată cu ambulanța la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Frasin

La 04.05.2018, în jurul orei 15.30, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă pe DN 17, în apropierea intersecţiei cu str. Spitalului din orașul Frasin, un bărbat de 36 de ani din comuna Vatra Moldoviţei, s-a angajat în efectuarea unei manevre neregulamentare de depăşire, în zona de acţiune a indicatorului „Depăşirea Interzisă”, încălcând marcajul longitudinal continuu, ocazie cu care, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus în aceeaşi direcţie de o localnică de 42 de ani, care efectua manevra de schimbare a direcţiei de mers prin viraj la stânga. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 42 de ani și unei femei de 43 de ani, tot din orașul Frasin, pasageră în același autoturism, care au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea. Conducătorul auto de 36 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și conducătoarei auto de 42 de ani, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, ambii conducători auto sunt vinovați de producerea evenimentului rutier, prin nerespectarea normelor și a indicatoarelor rutiere.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Brodina

La 05.05.2018, în jurul orei 12.35, în timp ce conducea mopedul înmatriculat în străinătate pe un DC neclasificat, din comuna Brodina, ajuns în apropierea intersecţiei cu DJ 209G, un localnic de 66 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a mopedistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri mediale Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 05.05.2018, ora 15.30, în timp ce conducea bicicleta pe strada Cernăuți din municipiul Suceava, ajuns în apropierea sensului giratoriu cu strada Traian Vuia, un bărbat de 33 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, nu a redus suficient viteza, a acroșat cu roata bicicletei bordura scuarului ce desparte benzile de preselecție și a căzut pe carosabil. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului bicicletei care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aer expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Salonului Internaţional de Artă Fotografică BUCOVINA MILENIUL III

Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina au organizat a XV-a ediție a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.