Home / Actualitate / Evenimente și infracțiuni la regimul rutier, cercetate de polițiști

Evenimente și infracțiuni la regimul rutier, cercetate de polițiști

Forăști

La data de 12.05.2018, ora 06.45, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza localității Roșiori, din comuna Forăști, din cauze necunoscute, o localnică de 42 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 25 de ani, din județul Botoșani. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 42 de ani.
Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Mălini și Cornu Luncii

La data de 12.05.2018, ora 08.50, în timp ce conducea atelajul hipo pe DJ 209A, între localitățile Mălini și Cornu Luncii, un bărbat de 37 de ani, din comuna Baia, a fost acroșat de o autoutilitară, al cărui conducătorul auto, a părăsit locul faptei. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a căruțașului.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma activităților operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto implicat în accident a fost identificat ca fiind un bărbat de 66 de ani, din comuna Mălini, care a fost a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Vama

La data de 12.05.2018, în jurul orei 12.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza localității Vama, pe fondul oboselii, un bărbat de 38 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, a adormit la volan, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune cu o bordură, după care, a fost proiectat în doi pietoni aflați în afara părții carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea unei tinere de 22 de ani, din comun Arbore și rănirea ușoară a unei minore de 3 ani, din comuna Ilișești. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Grănicești

La data de 12.05.2018, în jurul orei 13.40, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2, pe raza localității Grănicești, un bărbat de 42 de ani, din orașul Siret, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 46 de ani, din municipiul Suceava, care a încetinit, având alt autoturism în față, moment în care, a intrat în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat în afara părții carosabile, în șanțul de pe marginea drumului. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui tânăr de 23 ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.