Home / Actualitate / Patru dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier, întocmite de poliţiştii suceveni

Patru dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier, întocmite de poliţiştii suceveni

Baia

Sâmbătă 12 mai, ora 22.15, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit pentru control pe str. Vișinilor din comuna Baia, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 28 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Capu Codrului

Sâmbătă 12 mai, ora 21.06, o patrulă din cadrul Postului de poliție Păltinoasa, a oprit pentru control pe un drum comunal din satul Capu Codrului, moped înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 17 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat în România.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 13.05.2018, ora 01.37, I.P.J. Suceava a fost sesizat prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, pe str. Ghe. Doja din municipiul Suceava, s-a produs o tamponare, iar conducătorul auto este băut și a plecat de fața locului. În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, conducătorul auto vinovat de producerea evenimentului a fost identificat la aproximativ 500 m de locul producerii accidentului, acesta fiind un localnic de 24 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Vatra Dornei

La 13.05.2018, ora 01.10, un echipaj mixt format din polițiști ai Poliţiei municipiului Vatra Dornei şi ai Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei, a oprit pentru control pe strada Unirii din localitate, autoturismul cu număr de circulaţie provizoriu, condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Neamț, cu reședința în comuna Dorna Arini. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, autoturismul nu este înmatriculat, autorizația provizorie de circulație fiind expirată din 26.04.2018, iar conducătorul auto are permisul de conducere reţinut.

Autoturismul a fost imobilizat la sediul poliției, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.