Home / Actualitate / Accidente rutiere cercetate de polițiști

Accidente rutiere cercetate de polițiști

Pătrăuți – O persoană a murit, iar alte două au fost rănite într-un accident produs pe raza localității Pătrăuți

La 13.05.2018, în jurul orei 14.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara localității Pătrăuți, un bărbat de 64 de ani din judeţul Iaşi, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a autoturismului condus de un bărbat de 83 de ani, din municipiul Rădăuți, iar la revenirea pe bandă de mers, a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l pe contrasens într-un alt autoturism condus de un bărbat de 30 de ani tot din municipiul Rădăuți, cele trei vehicule implicate părăsind partea carosabilă. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 83 de ani, decesul unei femei de 80 de ani din municipiul Rădăuți şi rănirea unui bărbat de 55 de ani, din comuna Dornești, pasageri în autoturismul condus de acesta. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Boroaia – Nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a produs un accident rutier 

La 13.05.2018, ora 15.35, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 15C, pe raza localității Boroaia, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, un bărbat de 49 de ani din judeţul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a două femei de 48, respectiv 50 de ani, ambele din judeţul Botoşani, pasagere în autoturism. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Ilișești – O femeie de 39 de ani din Câmpulung Moldovenesc a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un autobuz 

La 13.05.2018, ora 15.01, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în afara localităţii Ilişeşti, pe fondul pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, o femeie de 39 de ani din municipiul C-lung Moldovenesc, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autobuzul condus de un bărbat de 57 de ani, din municipiul Suceava. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto, a unui bărbat de 64 de ani şi a doi minori, de 13, respectiv de 6 ani, toţi din municipiul C-lung Moldovenesc, pasageri în autoturismul condus de femeia de 39 de ani. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.