Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Fântâna Mare

La 14.05.2018, ora 09.38, în timp ce conducea autoturismul pe DN 15C, pe raza comunei Fântâna Mare, ajungând la intersecţia cu DN 2, o femeie de 26 de ani din județul Neamț, a pătruns pe sensul opus, în zona de acțiune a indicatorului „Accesul Interzis” şi a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 47 de ani, din orașul Cajvana. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat de 69 de ani şi a unei femei de 65 de ani, ambii din judeţul Neamţ, pasageri în autoturismul condus de femeia de 26 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Grănicești

La 14.05.2018, în jurul orei 12.55, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în comuna Grănicești, un bărbat de 24 de ani, cetățean român cu domiciliul în străinătate, a surprins și accidentat ușor un minor de 14 ani din localitate, angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava 

La 14.05.2018, în jurul orei 13.35, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, un bărbat de 26 de ani, din oraşul Liteni, nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 30 de ani, din oraşul Salcea. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto şi a unei femei de 30 de ani din municipiul Suceava, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 26 de ani, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.