Home / Actualitate / Incendiu la un autoturism, în comuna Șcheia

Incendiu la un autoturism, în comuna Șcheia

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit în noaptea de luni spre marți, cu o autospecială cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, parcat pe raza comunei Șcheia. La sosirea echipajului, ardea interiorul mașinii, cu pericol de propagare a flăcărilor la o autoplatformă și la un alt autoturism, parcate în imediata apropiere.
Incendiul a fost anunțat la ora 0:16 și a fost lichidat la ora 0:45. Au ars elementele combustibile din interiorul mașinii și s-au degradat componente din caroseria autoplatformei și din cea a autoturismului (parcate în stânga și în dreapta mașinii). Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat compartimentul motor și partea din spate mașinii, precum și autoplatforma și autoturismul din apropiere.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Tânăr de 18 ani fără permis și băut la volan, imobilizat şi încătuşat după o urmărire în trafic pe raza localității Dumbrăveni

Sâmbătă 19.05, ora 21.25, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Salcea, pe raza localității Dumbrăveni, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *