Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRĂTĂUȚII NOI 

La 16.05.2018, ora 12.30, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control pe DC Frătăuții Noi, autoutilitara condusă de un localnic de 31 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de auto, iar autoutilitara a fost sustrasă din curtea unui prieten. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ,,furt în scop de folosință”, ce va fi soluţionat procedural.

SUCEAVA

La 17.05.2018, ora 01.25, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava, a oprit pentru control pe B-dul 1 Mai din localitate, autoturismul condus de un localnic de 42 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezenţa personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

DORNEȘTI 

La 17.05.2018, ora 01.45, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe strada Zorilor din comuna Dornești, autoturismul condus de un localnic de 33 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice”, ce va fi soluţionat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Salonului Internaţional de Artă Fotografică BUCOVINA MILENIUL III

Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina au organizat a XV-a ediție a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.