Home / Actualitate / Evenimente și infracțiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti

Evenimente și infracțiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti

La data de 18.05.2018, în jurul orelor 13.05, un bărbat de 41 ani, din oraşul Gura Humorului, a condus autospeciala ambulanţă pe Bld. Academician Vasile Grecu din mun. Suceava, din direcţia Suceava spre Şcheia şi nepăstrând distanţa în mers, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul care era condus de către un bărbat de 34 ani, din comuna Şcheia. În urma accidentului o femeie de 66 ani, din oraşul Gura Humorului, pacientă transportată pe targa aflată în partea din spate a ambulanţei, a suferit leziuni. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Dolhasca

La data de 18.05.2018, ora 13.50, un bărbat 54 de ani, din oraș Dolhasca, în timp ce conducea autovehiculul pe DN2, având direcţia de deplasare dinspre mun. Fălticeni spre mun. Suceava, pe fondul neadaptării vitezei de mers la condițiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului și a părăsit partea carosabilă după impactul cu șanțul din partea dreaptă a drumului, pe sensul său de deplasare. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului. Acesta a refuzat sub semnătură deplasarea la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigații amănunțite. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Prisaca Dornei

La data de 18.05.2018, în jurul orei 20:35, un tânăr de 35 de ani, din comuna Vama,  în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din com. Vama, satul Prisaca Dornei, din direcția com. Vama spre com. Pojorâta, ajuns în intersecția DN 17 cu str. Teilor, a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers spre stânga, trecând de axul drumului fără să se asigure corespunzător și fără să acorde prioritate de trecere unui biciclist de 16 ani, din comuna Vama, care se deplasa din direcția opusă și care, în încercarea de a evita coliziunea cu autoturismul, a tras dreapta de ghidonul bicicletei, a rulat circa 24 de metri cu aceasta pe un trotuar, după care s-a lovit cu bicicleta de un gard din plasă metalică. În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul mun. Câmpulung Moldovenesc. După accident conducătorul auto, apreciind că îngreunează traficul, a mutat autoturismul pe str. Teilor, la circa 22 de metri de zona intersecției. Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”.

Vicovu de Sus

La 19.05.2018, în jurul orei 18.10, un bărbat de 49 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, a ațipit la volan si a părăsit carosabilul intrând în coliziune frontală cu un cap de podeț. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi și transferat la Spitalul Județean Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Pârteşti de Sus

La 19.05.2018, în jurul orei 17.05, un bărbat de 43 ani, din comuna Zvoriştea, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, în afara localităţii Pârteşti de Sus, având direcţia de deplasare Solca către Cacica, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcţiei, părăsind partea carosabilă, lovind cu partea stângă un copac. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două persoane, pasagere în autoturismul susmenționat, respectiv două femei de 41 și 31 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a recoltat o mostră biologică în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.