Home / Actualitate / Incendiu la o casă de locuit din municipiul Suceava

Incendiu la o casă de locuit din municipiul Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit marți în jurul orei 15.30, cu două autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD TIM pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în municipiul Suceava, pe strada Octavian Goga. La sosirea echipajelor, ardea garajul casei de locuit, parte integrată din parterul locuinței (P+1+M), flăcările fiind propagate la acoperiș, cu pericolul de propagare la întreaga construcție și la proprietatea învecinată. Dezvoltarea rapidă a flăcărilor a fost favorizată de cantitatea mare de materiale combustibile depozitate în garaj (printre care, mai multe tuburi de spray).

Incendiul a fost lichidat la ora 18:00.

Au ars: garajul, pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați, cu bunuri din interior, acoperișul casei, în proporție de 60%, izolația din vată minerală a acestuia, izolația din polistiren de pe fațada casei pe aproximativ 80 de metri pătrați și bunuri diverse depozitate în pod. S-au degradat tencuiala etajului, izolația exterioară a casei, planșeul mansardei, echipamente electrice și electrocasnice, bunuri de uz casnic, tâmplărie din PVC și altele. Incendiul a izbucnit din interiorul garajului, iar cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente, precum și proprietatea învecinată.

Foto

Video

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.