Home / Actualitate / Foto: Un bărbat din comuna Fîntînele, găsit înecat în râul Siret

Foto: Un bărbat din comuna Fîntînele, găsit înecat în râul Siret

Trupul neînsuflețit al bărbatul, a fost zărit marți 22 mai în râul Siret, de un pădurar care se afla în patrulare, în lunca situată pe malul râului și care a alertat imediat oamenii legii.

Potrivit primelor informații, Calistru Savel în vârstă de 59 de ani din satul Fîntînele, s-a deplasat luni 21 mai, la o stână aflată pe malul stâng al râului Siret.  La întoarcere spre casă, în timp ce traversa râul cu căruța, a nimerit într-o zonă adânca fiind luat de curenți, atât calul, cât și căruțașul s-au înecat. Victima se afla la circa 200 de metri de cal și de atelajul hipo și a fost scoasă la mal de forţele de intervenţie, fiind declarat decedat. Coșul căruței a fost luat și dus de apele râului, fiind găsit în apropierea podului de la Roșcani. Pentru scoaterea calului, a fost nevoie de intevenția unui buldoexcavator.

Localnicii povestesc că bărbatul locuia singur, nu era căsătorit, mama si sora acestuia locuiesc în Municipiul Rădăuți şi că în momentul producerii tragediei, bărbatul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice, fiind cunoscut ca un consumator de alcool. Trupul neînsuflețit, a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei.

Criminaliștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a murit bărbatul.

Foto

 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.