Home / Actualitate / Dosare penale întocmite de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi substanţelor periculoase

Dosare penale întocmite de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi substanţelor periculoase

La 22.05.2018, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava, au identificat în incinta Centrului Comercial „Bazar” din municipiul Suceava, o femeie de 64 de ani, din Ucraina, în timp ce oferea spre vânzare produse destinate combaterii dăunătorilor, din categoria substanţelor toxice, de provenienţă ucraineană, fără a deţine autorizaţiile prevăzute de lege în acest sens. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „trafic de produse sau substanţe toxice”, fiind indisponibilizată cantitatea de 280 de fiole de gramaje diferite, cu insecticide şi fungicide sub formă de pulbere şi substanţă lichidă.

La 22.05.2018, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Suceava s-au autosesizat despre faptul că, în anul 2014, un bărbat de 66 de ani, din comuna Ilișești și unul de 50 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, au tranzacționat 2 arme letale, fără ca operațiunea să fie efectuată prin intermediul unui armurier autorizat, încheind în acest sens un proces-verbal de predare-primire. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea a 2 infracţiuni de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

FRASIN  La 18.06.2018, ora 12.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.