Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 27.05.2018, în jurul orei 09.20, în timp ce se afla lângă autoutilitara parcată pe strada Sucevei din orașul Siret, un localnic de 57 de ani, a fost acroșat și accidentat grav de un autoturism, al cărui conducător auto a plecat de la fața locului. Conducătorul auto implicat în eveniment a fost identificat la scurt timp de polițiști, acesta fiind un bărbat de 62 de ani din comuna Bălcăuți, care a revenit la locului accidentului și care, a declarat faptul că, s-a speriat de cele întâmplate și din acest motiv, a plecat de la fața locului. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 62 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți

La 27.05.2018, în jurul orei 21.21, în timp ce conducea bicicleta pe strada Putnei din municipiul Rădăuți, un bărbat de 46 de ani, din comuna Horodnic de Jos, a efectuat un viraj la stânga pentru a evita impactul cu un autoturism staționat pe partea dreaptă a carosabilului, moment în care, a intrat în coliziune cu un bărbat de 45 de ani din comuna Arbore, angajat în traversarea neregulamentară a străzii, prin loc nepermis și fără să asigure, prin spatele autoturismului staționat. În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Pietonul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, victimei, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea accidentului este bărbatul de 45 de ani, care, nu a acordat prioritate de trecere biciclistului și a traversat strada prin loc nepermis.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Descindere în lumea braconierilor piscicoli de pe Acumularea Bucecea

Polițiștii de la Bucecea au acționat în dimineața zilei de miercuri, 17 aprilie, în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.