Home / Actualitate / Muzeul Bucovinei invitat să promoveze Cetatea de Scaun a Sucevei la a IV-a ediţie a Târgului European al Castelelor de la Castelul Corvinilor – Hunedoara

Muzeul Bucovinei invitat să promoveze Cetatea de Scaun a Sucevei la a IV-a ediţie a Târgului European al Castelelor de la Castelul Corvinilor – Hunedoara

Muzeul Bucovinei a participat în perioada 26-27 mai 2018, la a IV-a ediţie a TÂRGULUI EUROPEAN AL CASTELELOR. Evenimentul, unic în România, organizat de Primăria Municipiului Hunedoara împreună cu Muzeul Castelul Corvinilor, se desfășoară la Muzeul CASTELUL CORVINILOR şi are drept scop promovarea monumentelor istorice iconice, cu valoare cultural-turistică deosebită, din ţară şi din Europa.

Pe parcursul evenimentului, specialiști ai Biroului Educaţie, Marketing şi Comunicare din cadrul Muzeul Bucovinei au promovat Cetatea de Scaun a Sucevei alături de celelalte obiective ale Muzeului Bucovinei cât şi evenimentele organizate de acesta. La ediţia din acest an a Târgului European al Castelelor au participat reprezentanți a 23 obiective istorice din ţară şi din străinătate.

În cadrul Târgului European al Castelelor, Muzeul Bucovinei şi-a făcut cunoscută oferta cultural-turistică şi a prezentat principalele elemente de atracție ale Cetăţii de Scaun a Sucevei şi ale obiectivelor culturale pe care le administrează. Cu această ocazie au fost distribuite publicului participant materiale de promovare şi informare despre obiectivele Muzeului Bucovinei şi despre atracțiile turistice ale judeţului Suceava.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 22.06.2018, ora 10.45, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.