Home / Actualitate / Un trăsnet a provocat un incendiu într-o gospodărie din Horodnic de Sus

Un trăsnet a provocat un incendiu într-o gospodărie din Horodnic de Sus

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Horodnic de Sus și Horodnic de Jos, au intervenit sâmbătă 02 iunie, în jurul ori 11.30, cu cinci autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din comuna Horodnic de Sus. La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și acoperișul bucătăriei de vară, cu pericol de propagare la casa de locuit și la o locuință învecinată.

Incendiul a fost lichidat la ora 14:15.

Au ars un depozit de furaje, un adăpost de animale și un atelier, pe o suprafață totală de aproximativ 160 mp. Au mai ars acoperișul bucătăriei de vară pe 20 mp, circa 2.500 Kg boabe de porumb și două tone de fân. Tavanul bucătăriei s-a degradat pe o porțiune de aproximativ 10 mp. În incendiu au pierit 120 de păsări de curte, o capră și doi iezi. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un trăsnet direct.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul bucătăriei de vară, locuința proprietarului și cea învecinată.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 22.06.2018, ora 10.45, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.