Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 02.06.2018, ora 16.11, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului, a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Cacica, autoturismul condus de un bărbat de 60 de ani, din comuna Dărmănești. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Straja

La 02.06.2018, în jurul orei 16.45, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe DJ 209G, din comuna Straja, autoturismul condus de un localnic de 63 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezența personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Zvoriştea

La 02.06.2018, ora 14.01, Secţia 8 Poliţie Rurală Adâncata a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” de un bărbat din municipiul Suceava, despre faptul că, a fost implicat într-o tamponare pe DJ 291A, din comuna Zvoriştea, iar celălalt conducător auto se află sub influența alcoolului.
Polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe apelant și pe un localnic de 50 de ani, conducătorul autoutilitarei implicate în evenimentul rutier, care emana halenă alcoolică și care, s-a îndreptat spre vehicul cu intenţia de a lua actele și a le prezenta polițiștilor, însă, s-a urcat la volan şi a plecat de la faţa locului, fiind urmărit și identificat ulterior de poliţiști.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 50 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Marginea

La 03.06.2018, ora 03.40, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea, a oprit pentru control pe DN 17A, din comuna Marginea, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Arbore. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 22.06.2018, ora 10.45, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.