Home / Actualitate / Produse de contrabandă confiscate de poliţişti

Produse de contrabandă confiscate de poliţişti

La data de 05.06.2018, polițiști din cadrul I.P.J Suceava – S.I.C.E – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, au efectuat 5 percheziţii domiciliare și o verificare economică pe raza judeţului Suceava, fiind vizate mai multe persoane specializate în traficul cu ţigarete de provenienţă extracomunitară.
În urma acestor activități, de la 5 dintre cele 6 locații au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 3880 pachete țigarete, de diferite mărci, produse in Ucraina si Duty Free, 105 litri alcool și băuturi alcoolice, 3 telefoane mobile şi alte mijloace de probă ( înscrisuri, s.a.), pentru o parte din acestea urmând a fi dispuse măsuri asiguratorii. Un bărbat de 54 de ani, din comuna Verești, o femeie de 51 de ani, din comuna Bosanci și un bărbat de 54 de ani, din comuna Bosanci, au fost conduse la sediul I.P.J. Suceava pentru audieri, față de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale.
Ulterior au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore pentru cele trei persoane, urmând ca în data de 06.06.2018 să fie prezentate procurorului de caz în vederea dispunerii unor măsuri preventive. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, cu privire la săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”.

În data de 05.06.2018, ora 19.35, polițiștii din cadrul Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta au oprit pentru control pe D.N. 17, pe raza comunei Sadova, autoturismul condus de o femeie de 27 de ani, din comuna Fundu Moldovei, care transporta 13 baxuri a cate 10 sticle de 1 litru cu băutură incolora cu miros de alcool fără nici un fel de etichete sau banderole de accizare.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „contrabandă”, prejudiciul estimat fiind de 1950 lei.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 22.06.2018, ora 10.45, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.