Home / Actualitate / Conduceți prudent! Accidente rutiere cercetate de polițiștii suceveni

Conduceți prudent! Accidente rutiere cercetate de polițiștii suceveni

HORODNIC DE SUS 

La 06.06.2018, în jurul orei 09.34, în timp ce conducea autoturismul pe DC 45, din comuna Horodnic de Sus, un localnic de 43 de ani, a surprins şi accidentat ușor un minor de 4 ani din aceeași localitate, care, fiind nesupravegheat, s-a angajat în traversarea drumului, prin loc nepermis, în fugă, prin spatele unui autoturism staționat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

ȘCHEIA 

La 06.06.2018, ora 13.50, în timp ce conducea autoturismul pe strada Aleea Vămii din comuna Şcheia, ajuns la intersecţia cu DN 17, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Suceava, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 68 de ani, din comuna Moldoviţa, intrând în coliziune cu acesta. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat de 68 de ani, din comuna Moldoviţa, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 68 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

SUCEAVA

La 06.06.2018, ora 17.40, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Obcinelor din municipiul Suceava, o femeie de 32 de ani, din orașul Broșteni, a surprins şi accidentat uşor un minor de 10 ani, din municipiul Fălticeni, angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, pe bicicletă și fără să se asigure. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

FĂLTICENI 

La 06.06.2018, ora 17.15, în timp ce conducea autoutilitara pe strada 2 Grăniceri, din municipiul Fălticeni, un bărbat de 42 de ani din comuna Horodniceni, a surprins şi accidentat uşor o minoră de 17 ani, din localitate, angajată în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

SALCEA 

La 06.06.2018, ora 19.50, în timp ce conducea motocicleta într-o curbă pe strada Adunării, din oraşul Salcea, un bărbat de 26 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unui minor de 16 ani din oraşul Salcea, pasager pe motocicletă, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 22.06.2018, ora 10.45, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.