Home / Actualitate / Horodnic de Sus: Adăpost de animale, distrus de un incendiu

Horodnic de Sus: Adăpost de animale, distrus de un incendiu

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Horodnic de Sus și Gălănești, au intervenit cu cinci autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din comuna Horodnic de Sus. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat anexele gospodărești și acoperișul unei case în construcție, precum și acoperișul unei case bătrânești, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie și la o locuință învecinată.

Incendiul a fost anunțat prin apelul unic de urgențe 112 la ora 6:30 și a fost lichidat la ora 9:10. Au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale, contruite din lemn, pe o suprafață de 90 mp, aproximativ 50 mp din acoperișul casei aflată în construcție și 30 mp din acoperișul casei bâtrănești. Au mai ars circa trei tone de fân și s-au degradat elemente de tâmplărie din PVC și alte bunuri.
Incendiul a izbucnit din depozitul de furaje, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casele proprietarului și locuința învecinată.

FOTO

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 22.06.2018, ora 10.45, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini, a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.