Home / Actualitate / Foto: Finala judeţeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

Foto: Finala judeţeană a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a organizat duminică, 10 iunie a.c., începând cu ora 9:00, pe stadionul „Areni”, din municipiul Suceava, etapa judeţeană a concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă.

Competiţia are ca principal obiectiv perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor necesare intervenţiilor în situaţii de urgenţă. La start, s-au prezentat cele mai bune patru echipe de voluntari din judeţ, calificate în această etapă în urma întrecerilor zonale, respectiv S.V.S.U. Cârlibaba, S.V.S.U. Cornu Luncii, S.V.S.U. Crucea şi S.V.S.U. VolovățDupă desfăşurarea probelor de concurs – pista cu obstacole pe 100 de metri, ştafeta 4 x 100 de metri şi dispozitivul de intervenţie, locul I a fost ocupat de către echipajul din comuna Cârlibaba, locul II a revenit S.V.S.U. Volovăţ, pe locul III s-a situat echipajul comunei Cornu Luncii, ultima poziție fiind ocupată de S.V.S.U. CruceaLa Serviciile Private pentru Situaţii de Urgenţă, s-au calificat trei echipe, respectiv S.C. Egger România – Rădăuţi, S.C. Rompetrol Vatra Dornei și S.C. Omni Market Suceava

Locul I a fost adjudecat de reprezentanţii S.C. Egger România – Rădăuţi, care împreună cu echipajul S.V.S.U. Cârlibaba s-au calificat la etapa interjudeţeană, ce se va desfăşura în prima jumătate a lunii iulie a.c., în județul Vrancea.

FOTO

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Zeci de metri cubi de lemne fără acte

O patrulă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a oprit vineri, ora 09:30, pentru control …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.