Home / Actualitate / Acţiuni desfăşurate de polițiști pentru creşterea gradului de siguranţă publică

Acţiuni desfăşurate de polițiști pentru creşterea gradului de siguranţă publică

MARGINEA

La 23.06.2018, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, prevenirea și combaterea traficului ilicit cu produse accizabile. În cadrul acţiunii au fost controlate 13 societăți comerciale, legitimate 36 de  persoane şi verificate 30 autovehicule.S-a constatat săvârşirea unei  infracțiuni şi s-au aplicat 16 sancțiuni contravenționale,  în valoare de 2.910 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut un permis de conducere, au retras un certificat de înmatriculare şi au confiscat bunuri în valoare de 500 lei.

GURA HUMORULUI 

La 23/24.06.2018, Poliția orașului Gura Humorului a organizat o acțiune punctuală pe raza localității pe linia asigurării ordinii publice și siguranței rutiere în zona barurilor/cluburilor și pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, ocazie cu care au fost controlate 5 locații,  au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.350 lei şi a fost reținut 1 permis de conducere.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Studenții suceveni au experimentat orientarea în teren

În mediul universitar sucevean, la Facultatea de Drept și Științe Administrative(FDSA), există preocupări permanente pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.