Home / Actualitate / Acţiune desfăşurată de polițiști pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive

Acţiune desfăşurată de polițiști pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive

În perioada 26.06.-27.06.2018, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, ocazie cu care au fost constatate 2  infracţiuni şi aplicate 238  sancţiuni contravenționale, în valoare de 104.145 lei, din care 165 pentru încălcarea regimului legal de viteză. Poliţiştii au reţinut 20  permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Exemple:

La 26.06.2018, ora 17.53, pe DN 2, în localitatea Oniceni, a fost înregistrat cu aparat radar din dotarea poliției, autoturismul condus de un bărbat, care circula cu viteza de 114 km/h, pe un sector cu limită de 60 km/h. A fost sancționat contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

La 26.06.2018, ora 19.11, pe DN 15C, din localitatea Boroaia, a fost înregistrat cu aparat radar din dotarea poliției, autoturismul condus de o femeie, care circula cu viteza de 101 km/h, pe un sector cu limită de 50 km/h. A fost sancționată contravențional și i s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

FOTO:”REUNIUNEA KASTELANILOR” – acțiune organizată de un grup de tineri ce au crescut la Casa de Copii din Liteni

Un grup de tineri postinstituționalizați, ce au crescut la Casa de Copii din localitatea Liteni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.