Home / Actualitate / Aproximativ 50 de jandarmi, poliţişti, lucrători I.S.U. şi poliţişti locali vor asigura măsurile de ordine publică în perioada 6 – 8 iulie

Aproximativ 50 de jandarmi, poliţişti, lucrători I.S.U. şi poliţişti locali vor asigura măsurile de ordine publică în perioada 6 – 8 iulie

În perioada 6 – 8 iulie a.c., aproximativ 50 de jandarmi, poliţişti, lucrători I.S.U. şi poliţişti locali vor asigura zilnic măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor în municipiul Rădăuți, în zonele în care se desfăşoară evenimentele cultural-artistice prilejuite de programul „Zilele Municipiului Rădăuți” și Festivalul Internațional de Folclor „Arcanul”.

De asemenea, vor fi asigurate măsurile de ordine în vederea desfăşurării în condiții de siguranță a următoarelor manifestări:
– Festivalul „Bucovina Acoustic Park”, în parcul central al municipiului Vatra Dornei, în perioada 6 – 8 iulie 2018;
– manifestările organizate în comuna Grămești – zilele comunei, 8 iulie 2018;
– Turneul 2 al Campionatului Naţional de Minirugby, pe stadionul din Gura Humorului, în perioada 7 – 8 iulie 2018.
În vederea prevenirii unor incidente nedorite, Inspectoratul de Jandarmi Județean Suceava recomandă participanților la manifestări să respecte precizările organizatorilor și ale jandarmilor, să evite implicarea în conflicte de orice natură și să aibă un comportament decent, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul forțelor de ordine.
Totodată, jandarmii vor acţiona zilnic în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie, iar efectivele posturilor de jandarmi montane (Vatra Dornei, Broşteni, Câmpulung Moldovenesc, Suceviţa, Frasin şi Gura Humorului) vor desfăşura activităţi preventive pe traseele turistice şi în staţiunile montane de interes naţional, pentru menţinerea unui climat de linişte, prevenirea şi combaterea infracţiunilor, respectarea legislaţiei privind organizarea activităţilor de picnic, a normelor de mediu şi a celor privind ariile şi rezervaţiile naturale protejate, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.