Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 05.07.2018, în jurul orei 10.45, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe raza comunei Ulma, autoturismul condus de un localnic de 76 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere reținut pentru infracțiuni la regimul rutier, iar documentul prezentat, conține urme de modificare.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale”, „uz de fals” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

La 05.07.2018, ora 13.30, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea, a oprit pentru control pe strada Școlii, din comuna Sucevița, ATV-ul condus de un minor de 11 ani din localitate, precedat de mopedul condus de tatăl său de 35 de ani, din aceeași localitate, care a recunoscut faptul că, i-a încredințat ATV-ul fiului său pentru a-l conduce pe DC Voievodeasa, de la locuința sa, până la un atelier de reparații din apropiere.
În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul de 11 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar tatăl său sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

La 05.07.2018, ora 15.00, un echipaj din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a oprit pentru control pe DC 54, din comuna Zvoriștea, ATV – ul condus de un localnic de 35 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere suspendat, iar ATV-ul nu este înmatriculat.
Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural.

La 05.07.2018, în jurul orei 23.00, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe un drum comunal neclasificat din comuna Straja, autoturismul condus de un localnic de 63 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.07.2018, ora 02.00, în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a identificat pe marginea DJ 178B, din comuna Satu Mare, un autoturism, la volanul căruia se afla un localnic de 23 de ani, care a declarat faptul că, la intrarea în localitate de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în şanţ.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural.

La 06.07.2018, în jurul orei 03.00, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, a oprit pentru control pe DJ 209G, din comuna Straja, autoturismul condus de un localnic de 23 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, ce va fi soluţionat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 18.02.2019, în jurul orei 17.30, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.